2010. április 28., szerda

Örömfotózás a Kopaszin

IMG_7822Immár negyedik alkalommal jöttünk össze esküvői fotós kollégák, egy kis beszélgetésre és örömfotózásra. A helyszín a Kopaszi-gát volt, ami igen változatos helyszín egy ilyen fotózáshoz. Egy igazi pár állt rendelkezésünkre, Barbara és Feri személyében. 4 óra környékén kezdtünk el gyülekezni, majd 5 óra magasságában el is kezdtünk kattintgatni. Én 7 óráig tudtam maradni, mert még 8 órától volt egy fotózásom a Nemzeti Táncszínházban. A többiek még elég sokáig nyomták a gombot, volt, aki fél 9 körül kapcsolódott be. Persze ezt már csak utólag tudtam meg. :)

A fenti képre kattintva egy bővebb összeállítást tekinthettek meg.

7 megjegyzés:

 1. Jó kis sorozat... Az igazi pár mit takar? Tényleg igaziak, vagy profik? Nekem inkább az utóbbi jön le, ami persze nem baj, mert ha nem profik, akkor a fotós volt az ;) Jó a program, amivel összeraktad a slideshow-t. majd vasárnap kérdezősködöm :)

  VálaszTörlés
 2. János, nem profik, egy kedves, szerelmes pár. Jó a lányt már azt hiszem fotózták egyszer-kétszer, a srác viszont most életében először állt így a fotómasinák előtt.
  Vasárnap majd megmutizom mivel csináltam a slideshowt.
  Egyébként a JAlbumnak egy skinje.
  http://jalbum.net/skins/skin/PhotoStack

  VálaszTörlés
 3. Tényleg az utóbbi idők legjobb sorozata amit tőled láttam ! Grat ! :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi mindenkinek, örülök, hogy ennyire tetszik nektek.

  VálaszTörlés
 5. Tetszik nekem is, szép sorozat. A hangulaton, kedvességen túl, a színei nagyon bejönnek.
  (nem is tudtam az oldaladról, de most körülnéztem ott is, szép anyag nagyon, persze nagy részét már láttam. :) Az extrás nem működik, amit oldalt linkelsz.)

  VálaszTörlés
 6. Köszi Zsuzsi a dicséretet és a figyelmeztetést is! :)

  VálaszTörlés