2010. július 20., kedd

Bori és Tamás E-session

IMG_2680_s

Egy újabb esküvő előtt álló fiatal pár mutatkozik be az oldalon, Bori és Tamás akiknek az esküvője Békéscsabán (és részben Gyulán) lesz augusztus végén.

Kora délután érkeztem a Transylvánia IC-vel Békéscsabára, ahol Tamásék megmutatták a Polgármesteri hivatalt és a vacsora helyszínét. Ezután Póstelekre autóztunk át, ahol egy kastély romjában készítettünk jópár izgalmas fotót. Ez a helyszín lesz majd az esküvő napján is a fő helyszínünk. Póstelek után Gyula felé vettük az irányt, de közben még megálltunk néhány fotó kedvéért az út melletti szántón heverő friss bálák kedvéért. Sajnos itt nem tudtunk túl sok fotót készíteni mert elkezdett szemerkélni az eső. Az autóban Gyula felé persze kiderült, hogy korai volt a pánik, mert hamarosan el is állt az égi áldás. Gyulán az első helyszín a vár volt, ahol elsőként felfrissítettük magunkat némi koffein és hideg üdítő segítségével. Közben figyeltük, hogy alakul az időjárás, mert azért sötétebb felhők jelentek meg és halk morajlások is hallhatóak voltak időnként. Szerencsére további csapadék nem lett belőle (egyenlőre), így folytattuk a fotózást a vár környékén. Ezután bementünk Gyula központjába, ahol korgó gyomrunkat engeszteltük ki némi “az ország második legjobb hamburgeresénél” (az ország legjobb hamburgerese Békéscsabán van, állítólag ;) ). Teli hassal természetesen nincs is jobb dolog, mint egy köztéri szökőkútban pancsolni egy kicsit. Így is tettünk, a környék járókelőinek kisebb döbbenetére. Ez a kis huncutság méltó befejezése volt a napnak. Kis csapatunk kissé elpilledve tett még egy gyenge kísérletet néhány újabb fotó elkészítésére, de hamar rájöttünk, hogy a csúcson kell abbahagyni, így lezártnak tekintettük a fotózást. Még egy gyors búcsú a szülőktől, és irány vissza Budapestre. Visszafele már nem vonatoztam, hanem Tamásékkal tartottam. Azt gondoltuk a hazaút majd csendes, szunyókálós, eseménytelen lesz. Hát nem így történt, mert az égiek mégis csak úgy gondolták, hogy ha már nem fotózunk, akkor ránk zúdítják az áldást, amit addig a kedvünkért visszatartottak. Megmondom őszintén nem irigyeltem Tamást a volán mögött.

Mindent összevetve egy kellemes, tartalmas délután-este volt, amit együtt töltöttünk. Sokat beszéltünk, nevetgéltünk, és persze sok fotó is készült, amiből most itt egy csokorra valót meg is mutatok.

A képek megtekintéséhez katt. a fenti képre!