2009. június 19., péntek

(Vő)legény a gáton

Tegnap délután egy hirtelen ötlettől vezérelve kimentünk megnézni milyen is ez a Kopaszi gát. Többen beszéltek már róla, meg hallottam is innen-onnan, hogy átépítették, felújították az egész területet. Nem is ért minket csalódás, fantasztikusan megcsinálták az egész Lágymányosi öblöt, amit körülvesz a Kopaszi gát. Lehet jönni ide andalogni, sportolni, enni-inni, kultúráltan szórakozni, és természetesen fotózni.

Persze volt egy olyan hátsó szándék is a dologban, hogy fotós helyszínt kell keresnem öcsémék esküvői fotózásához. Eredetileg a Gödöllői Kastélyban lett volna, de végül olyan későn lesz vége a templomi szertartásnak, hogy a kastélyba már nem engednének be. A terepszemle után azt kell mondanom ez a helyszín teljesen megfelel esküvői fotók készítéséhez. Így valószínűleg lesz (vő)legény a gáton! :)






2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű fényekben sikerült elkészíteni ezeket képeket. Jól összekötötted a kellemest a hasznossal. Én is rég tervezem, hogy megnézem ezt az újonnan kialakított részt, de még nem jutottam el, most kaptam egy nagyobb dózisú kedvcsinálót. :)

    VálaszTörlés