2009. június 16., kedd

Városligeti pancs

Egy szép, napos májusi szombat délután kilátogattunk a Ligetbe. Itt rendezték meg a Nők Lapja Családi Hétvégét. Sajnos a várakozáshoz képest, elég nagy csalódás volt. Persze volt minden, gyerekektől a felnőtekig mindenki találhatott magának valami programot, szórakozást, de mi valahogy mégsem tudtunk feloldódni. Eredetileg egy Müller Péter beszélgetésre szerettünk volna kiérni, de arról lekéstünk. Tettünk egy-két kört, hátha megfog valami, törénik valami izgalmas, ami felkelti az érdeklődésünket, de hiába. 

A rendezvényről elmenekültünk, mondván, hogy csak úgy sétálgatunk a Ligetben.  Végül kiértünk az 56-os emlékmű mögötti füves területre, ahol érdekes látvány fogadott minket. A terület közepén egy több méter magas vízsugár körül gyerekek és kutyák pancsoltak. Tökéletes fotótémának bizonyult, főleg a késődélutáni ellenfényben. Itt le is táboroztunk, előkerült a fényképezőgép, és jól megdolgoztattam.

4 megjegyzés:

 1. Vidám, jó képek, az ellenfény szépen csillog. :) Sétáló anyukás-kisgyerekes is remek.

  (nálam a bicajos képedre gondoltál a Batthyányn? Szeretem azt a képed, van is hasonlóm csak sosem mertem megmutatni, még rámfogják plagizálok :)

  VálaszTörlés
 2. Egyébként érdekes ez, hogy sokszor a váratlan helyzetekből lesznek a jobb képek..

  VálaszTörlés
 3. Igen, a bicajos képre gondoltam :) Ugyan Zuzsi, biztos én sem az első voltam :)

  VálaszTörlés
 4. Ember tervez... ;-) de az is kell ahhoz, hogy ilyen jó, hangulatos képek szülessenek.
  Megérte bóklászni kicsit, persze utólag már minden olyan egyértelmű. :-)

  VálaszTörlés