2010. augusztus 6., péntek

Blanka és Zsolt esküvője

Az egész úgy kezdődött, hogy egy kétségbe esett menyasszony felhívott, el tudnám-e vállalni a jövő hét szombatra tervezett esküvőjük fotózását. Kicsit gondban voltam, mert igaz, hogy az a hétvégém ilyen szempontból szabd volt még, de egy péntektől vasárnapig tartó családi vonatkozású eseményre voltam hivatalos, ráadásul, nem is itt a közelben, hanem Kiskunhalason. A történet további része kitalálható ugye, ha most képeket mutatok az esküvőről… :)

Csak szertartás volt és a vacsora eleje, semmi beállított fotózás. Maga a szertartás sem tartalmazott olyan sok elemet, amit fotózni érdemes. Nem volt se gyűrűhúzás, se gyertya, se csók. Viszont az egyik nagymamától(?) azt az utasítás kaptam, hogy fotózzam a gyerekeket. Tényleg sok gyerek volt a szertartáson, és ha nem figyelmeztetnek rá, akkor is sok gyerekfotót készítek, így meg pláne.

Szóval most egy kicsit rendhagyó esküvői fotók következnek.

IMG_3252
Az egyetlen beállított fotó, amit készítettem a párról.

IMG_1168 IMG_1174bw IMG_1187 IMG_1199IMG_1172IMG_1209                   IMG_3180IMG_3170IMG_1178

8 megjegyzés:

 1. Tényleg nem mindennapi esküvő, nem mindennapi fotókkal.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek a képek, akár a rajtuk szereplők.

  VálaszTörlés
 3. De mitől rendhagyóak? :))) Attól, hogy nincsenek beállított fotók? Nekem az a kedvencem, amelyiken a kislány szinte függ a levegőben a menyasszony fátyla fölött.

  VálaszTörlés
 4. Timi, nem csak azért, bár az is benne van, meg az is, hogy itt többnyire gyerekportré van. Ugye leginkább a pár szokott szerepelni a képeken és a násznépről is néhány esetleg, de itt fordított az arány.
  Egyébként meg köszönöm, hogy benéztél! :) Puszi! :)
  Neked is örülök Attila, de neked nem jár puszi! ;)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű gyerkőcök, méltó megfogalmazásokban. Nálam is a 3-as kislány a befutó. ;-)

  VálaszTörlés
 6. Köszi Gyöngyi, igen az tényleg egy izgalmas kép.

  VálaszTörlés
 7. Az az egy beállított kép viszont nagyon különleges lett. :-)
  Gyerekekről szuperek a képek, a 3. (gyerkőc+menyasszony) nagyon finom.

  VálaszTörlés
 8. A beaállított is szép, az is amit a többiek "kedvenceltek", de számomra az utolsó is gyönyörű. Mintha nem is most készült volna, hanem egy korabeli fotó lenne. Szép sorozat nagyon.

  VálaszTörlés