2010. május 6., csütörtök

Hermelin party

Egy kicsit megcsúszva, de én is beszámolok a nemrégiben náluk zajlott kis összejövetelről, aminek a fő attrakciója a címben szereplő sajt volt. Persze ezenkívül került még asztalra néhány egyéb finomság, és itóka is dukált hozzá. Na és természetesen mivel fotós népségről van szó, a gépek is sűrűn kattogtak két falat vagy két korty között. :) Én eleinte ellenálltam a kísértésnek, de végül gyengének bizonyultam és  bizony én is a géphez nyúltam, oly annyira, hogy a végén még a “Villanj Körte” bemutatót is kellett tartanom.

IMG_8635IMG_8631
IMG_8667IMG_8643
IMG_8656IMG_8655

Nagyon kellemes délutánt töltöttünk együtt! Remélem lesz még folytatása.
További képekért és élménybeszámolókért érdemes ellátogatni ezekre a blogokra:

Nagylátószög(János)
Gyöngyház(Gyöngyi)
Hajdrák Tínea(Timi)

5 megjegyzés:

 1. Ajjajj, akasztják a hóhért... ;)) No de ez a minimum azért cserébe, amit én "műveltem" a rólad készült képpel. :))
  Amúgy pedig érdekes így több szemmel látni egyszerre. :) És köszönjük a bemutatót, nagyon hasznos volt ! :)

  VálaszTörlés
 2. No, már vártuk. Timi kivirágzott, Gyöngyi kiszínesedett, a Keresztapa nagypapává szelídült, Endre kedélyesen füstölög, az Ágin lévő fénynél csak ő szebb, a pár meg aranyos, ahogy kell. Köszi mindent Nektek, Zsolt!

  VálaszTörlés
 3. Még nem volt időm ideírni. Nagyon tetszenek! Endre újabb arca, amikor fanyalgó, szikkadt, öreg professzorra hajaz. :) Ilyenkor Gertrúdnak hívom. :D Látjátok, milyen jól tűri?! Én meg olyan vagyok, mintha most léptem volna ki a Muzsika hangjából, mint Julie Andrews, vagy mint egy elcseszett Mary Poppins. Nem a káromkodós Timejja vagyok a képeken, hanem kedves és aranyos, és szelíd. Endre azt mondja, a megtévesztés minden kategóriáját kimeríti. :) Szóval, köszönjük a képeket úgy, ahogy vannak, és úgy, ahogy mi vagyunk rajtuk.

  VálaszTörlés
 4. Jó kedélyű, vidám délután lehetett, Ágiról ilyen szép képet még Tőled sem láttam talán :)

  VálaszTörlés
 5. Az volt bizony! Szép a modell, szépek voltak a fények, nem volt nehéz dolgom. ;)

  VálaszTörlés