2009. november 26., csütörtök

Esős nap (Zsuzsinak)

P8235342Zsuzsi egy hasonló témájú képe alatt említettem meg, hogy eszembe juttatta egy régebbi képemet. Zsuzsi, ez az a kép. :)

Ha már felrakom ezt a képet, bevillant egy másik hozzá kapcsolódó emlék. Anno jelentkeztem az FFS-be. A bemutatott portfóliómban szerepelt ez a kép is, de nem nyerte el a tetszésüket, azt mondták rá, hogy nagyon modoros. Sebaj, nekem tetszik, és ha belegondolok, akkor nagyon sok “modoros” képem van. :)
Egyébként Balogh Zolival együtt voltunk a felvételin, őt felvették, természetesen teljesen megérdemelten.

4 megjegyzés:

  1. Emlékszem rá, és tetszik. (És nem modoros. :)) )
    Nekem is mindíg eszembe jut egy képről egy másik. Öregszünk viKING? :) ;)
    A jelentkezésekhez meg annyit, hogy én például soha nem mertem jelentkezni ilyen helyekre. Senki nem bátorított, magamtól meg nem mentem. Mindegy, mostmár marad így, hogy nem nagyon vagyok tagja egy fotós szervezetnek sem. Lassanként mér védjeggyé válik. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Viking, nagyon tetszik a kep, persze en nem vagyok szakertö, csak egy latogato :o), aki tovabbi hasonlo remek alkotasokat kivan maganak es a latogato-tarsaknak eme helyen :o)
    Gratulalok! Kristina

    VálaszTörlés
  3. Persze így már emlékszem :) Ráadásul szeretem is. És jó volt újra látni, köszi szépen! :)
    (De mi ezen a modoros? Na mondjuk az ottani portfóliókban azért akad 1-2 kép ami valóban az, de hagyjuk.) Jó kis esős-hangulatos, sziluettes, absztraktos.

    VálaszTörlés
  4. Ez egy nagyon jó fotó. Gratulálok hozzá.

    VálaszTörlés